Esküvői fotós

0723-Evelin-es-Istvan-36

Zsichla Máté – több, mint 10 éve esküvői fotós

Hivatásos fotósként, a hátam mögött rengeteg nagy nappal a képek mellett tapasztalatommal is szívesen segítek. Az esküvő fotózás mellett más műfajokban is aktívan dolgozom, úgy, mint a reklám fotó, portré, családi, baba fotózás.

Az esküvők során folyamatosan mellettetek vagyunk, és keressük azokat a megismételhetetlen pillanatokat, melyeket megörökítve a nagy nap örök emlék maradhat, mind az érzelmes, mind a vidám pillanatok tekintetében. Ilyen pillanatokból állnak össze kedvenc képeink.

Az esküvő fotózása során a hagyományos sztenderd képeken túl keressük a különleges lehetőségeket, pillanatokat is. A fotózások során természetesen ügyelünk kéréseitekre és elképzeléseiteket is megvalósítjuk. Tapasztalt esküvő fotósként ügyelünk arra, hogy a lehetőségekből adódó lehető legváltozatosabb anyagot készíthessük el és eközben a fotózásaink élményként maradjanak meg számotokra.

Oldalunk az esküvői fotók menüpontban megtaláljátok kedvenc képeink mellett kreatív képeinkből készült válogatásunkat is. Ha ezen felül szeretnétek teljes anyagot is megnézni, vegyétek fel velünk a kapcsolatot.

Balázs Mariann

Az elmúlt évek során kicsit messze kerültem az eredeti szakmámtól, hiszen közgazdászból lettem fotográfus, esküvőfotográfus.

Jó pár éve kóstoltam bele a fotózás világába, melynek végső gyümölcseként a 2020-as évben elvégeztem a fotográfus képzést és hivatásos fotográfus lettem. Persze ekkor már több esküvőn is részt vettem a párom oldalán, hiszen Mátéval már közel három éve együtt végezzük az esküvők fotózását, ami nem csak nagymértékben segített szakmai fejlődésemben, hanem hihetetlen nagy élmény is számomra.

Együtt, közösen ugyanis hihetetlen színes és változatos esküvői anyagot tudunk átnyújtani a pár számára, legyen szó a kreatív fotózás, szertartás fotózás vagy épp buli fotózás részéről a nagy napnak. Ami kifejezetten nagy élménnyé teszi az esküvőfotózást számomra, az az, hogy hihetetlen nagy összhang van közöttünk Mátéval annak tekintetében is, hogy mindent megteszünk azért, hogy a pár valóban élvezni tudja a pillanatokat, és meg tudja élni élete legboldogabb napját, hiszen azt gondoljuk, hogy ez a nap egyszeri és megismételhetetlen, mi pedig mindent megteszünk annak érdekében, hogy meg tudjuk teremteni a nyugodt lehetőséget arra, hogy ezt valóban meg is tudja élni mind a vőlegény, mind pedig a menyasszony. Nálunk nem létezik olyan akadály, amit ne segítenénk elhárítani.

A legnagyobb öröm számomra, amikor a pár barátként üdvözöl minket a készülődés és a smink alatt, és végtelen nyugalmat látok rajtuk, hiszen tudják, hogy mellettük állunk és segítjük őket mindenben.

Az esküvőfotózás mellett nagy szerelmem még a babafotózás, hiszen nem létezik nagyobb öröm, mint amikor egy pici apró gyermek életének első képeit mi készíthetjük el, nem beszélve arról, hogy hihetetlen kihívást, de hihetetlen élményt is jelentenek számunkra ezek a fotózások. Nincs ugyanis két ugyanolyan babafotózás, mint ahogyan két esküvő sem lehet egyforma sosem.

Oldalunk esküvői fotók menüpontjában megtaláljátok kedvenc képeinket, melyek azt gondolom hűen tükrözik munkásságunkat és annak gyümölcsét.

Esküvői fotós 📸 örök emlékeid fotókon ❤️ eskuvofotografus.hu

Miért minket válasszatok esküvői fotósnak?

Esküvő fotósként az elmúlt években sok esküvőre jutottunk el, így sok helyszínen sok másik szolgáltatóval dolgozhattunk együtt. Ebből adódóan kellő tapasztalattal, helyszínismerettel rendelkezünk és az aktuális trendekkel is képben vagyunk.

Az esküvőre nyitottan, felkészülten érkezünk. A násznéppel való kapcsolatunk és jó kommunikációnk az általunk készített képeken is tükröződnek. Alapvetően ez nagy előnyünk bármely esküvő fotós munkásságával szemben.

Esküvői fotós 📸 örök emlékeid fotókon ❤️ eskuvofotografus.hu
Esküvő fotós 📸 örök emlékeid fotókon ❤️ eskuvofotografus.hu

Milyen pluszt várhattok egy profi esküvői fotóstól?