Esküvői fotók – kedvenc képeink portfóliónk válogatás az elmúlt évekből

Több száz esküvőn foltozhattunk az elmúlt években, így több ezer kép közül nagyon nehéz volt kiválogatni azokat az emlékezetes pillanatokat, amiket itt bemutatunk. Így egy olyan válogatást raktunk ki az oldalra, melyet tovább szűkíthettek tematikailag, így kedvenc képeink mellett jegyes, szertartás, kreatív képeket is meg tudtok nézni. Ha szeretnétek komplett esküvői anyagot látni, vegyétek fel velünk a kapcsolatot, és az utolsó pár esküvőnk anyagát szívesen mutatjuk be, annak érdekében, hogy átfogó képet mutassunk arról, hogy hogyan néz ki nálunk az átadott esküvői fotósorozat.

Esküvői fotóink között megtalálsz szinte mindent, ami az esküvőkkel kapcsolatos, így a jegyes fotókat is, mely a nulladik lépésként kiemelten fontos. Hiszen itt fotózzuk először a párt és a jegyesfotózás lesz az az alkalom, amikor már gyakorlatban ismerjük meg egymást. A jegyesfotókat az elmúlt években párjaink örömmel használták fel köszönőajándékként, esküvői dekor fontos elemeként, vagy éppen az esküvő előtti karácsonykor ajándékként, meghívóra látványelemként.

A kreatív képek között egy kis ízelítőt adunk párjaink közös képeiből. Attól függően, hogy aznapi, vagy külön napos fotózás, stúdióban, vagy akár egy villamoson sok féle képek készülhetnek. A klasszikus képek mellett a hely adottságait kihasználjuk az időnkön és lehetőségeinken belül, de ezen felül szeretünk spontán elkapott pillanatokat is átadni, ezzel színesítve az elkészült anyagot.

A készülődéstől a bulizásig veletek vagyunk, és minden fontos pillanatot megörökítünk számotokra. Így nem maradhatnak el a fotósorozatból a megható, a vicces, és a romantikus képek sem. Emmellett szívesen portrézunk és a készülődés során megörökítjük a legfontosabb kiegészítőket is.

Ha szeretnétek Ti is esküvői fotók tekintetében a referenciáinkhoz hasonló képeket, és számoktokra is tetszetős, amit képviselünk, akkor keressetek bizalommal. Örömmel meséljük el képekben életetek egyik legszebb napját.